Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Can you hear the dolphine cry?

Är sur och irriterad på ja,allt ungefär. Vill vinna några tusingar på Triss eller lotto eller bara hitta några tusingar under en sten. Vore ganska behövligt just nu. Så,gud..Om du du nu finns kan du väl skänka mej lite glädje? Tack på förhand!
Idag har jag hunnit med att cykla massvis,lämnat papper på soc och tränat som en galning. Hurtig tjej! Imorn vill jag städa allt,sådär kliniskt rent men känner jag mej själv kommer jag ligga o lipa i sängen tills jag väl går upp och går på toan för att sen lägga mej igen. Men man kan ju alltid hålla tummarna att jag är lika effektiv imorn.


Så,här har vi mej. Jag mår illa av bilder som är tagna längre ner än ansiktet. Eftersom fettet väller över och det är då jag får se det på riktigt. När jag ser helkroppsbilder någon annan tagit brukar jag inte äta på en hel dag eller två och bara må skit. Men här har vi en bild som inte är på ansiktet som jag faktiskt tagit SJÄLV. Nej,jag gillar det inte. Nej,jag vill inte se ut så och JA,jag hatar min kropp.
Menmen,jag jobbar på det och ska ner till vikten jag hade innan jag gick upp allt. Det är dock kämpigt när man har ätstörningar,ångest och är deprimerad. Inte det enklaste men vafan,man lever bara en gång. Bara köra på!

Malin / 2011-08-23 @ 00:06:39

Fin blogg du har! :)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin