Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Badass.

Idag...tog jag mej till mamma och fick mat. Har behållt det än så länge och hoppas det fortsätter så. Fick även pengar så alla räkningar och hyran är betald=ledsen chey=inga pengar kvar. Wellwell,så är det o vara vuxen!

Imorgon...drar jag antagligen med morsan och hennes man till Göteborg. Mamma ska kolla på bil och åker gärna 13 mil bara för det,störd! Och köper hon den är jag den första som får köra den tillbaka hem,bofuckingya! Får se hur man mår imorn,pallar då fan inte sitta hemma mer. Så sjukt trött på det!

Vet ni vad jag tror,eller antar lite? Att min hjärndöda katt Sonis är på smällen. Ni vet,hon har antagligen legat med någon snygging häromkring. Vilken hora!
Jag bryr mej inte så mycket då jag låter båda mina katter gå ute utan P-piller eller sterilisering eftersom jag helst vill att dom ska ha en kull innan jag steriliserar dom. Annars kan dom bli knäppa i huvudet. Dock är Sonis redan det så vi får la se hur det blir. 
Men ändå...KATTUNGAR!! Finns inget sötare,ärligt. KATTUNGAR,awawawawawaw. (men det är inte säkert. Hon är bara lite hård i magen och brösten står ut lite mer än vanligt. Behöver inte vara nåt.) MEN. KATT U N G A R ! haha.

Emelie / 2011-08-25 @ 20:01:46

Den där bilden (bebis) är så jäkla söt!

Hej fina du! :) Var gärna med i min nya tävling! Du kan vinna tre valfria Misa nagellack! :D http://adaras.se/2011/august/vinn-3-valfria-misa-nagellack.html#comment

ina / 2011-08-25 @ 23:32:02

kattungar <3


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin