Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Big brother

Jag är en utav dom alla som ÄLSKAR att Big brother kommit tillbaka! Jag kollade alltid på det förr och följde det. Älskade dock när Ragge och Barbie var med,bästa Big brother någonsin imo. Men denna gången är det lite kul eftersom en är transa men ingen annan vet om det. Dock så har en listat ut det lite och tjatar om det ganska ofta menmen,fortsättning följer. Sen så är det även ett par där inne som INTE får avslöja att som är ett par,komplicerat huh? Så dom måste ljuga och vara sneaky så att dom andra inte ska misstänka något för dom blir typ nominerade eller nåt isåfall. Anyways....

Svårt val? Äh nej. Eftersom Rickard är en av paret så ska han självklart inte röstas ut. Man vill ju se hur det går för dom att hålla sitt förhållande hemligt osv. Sen så är han galet snygg (tihi) Inte på bilden dock men vanligtvis,grrrr.
Bruden är ful,irriterande och blond. Säger allt, hon ska åka för hon har whinat över att vilja åka hem så kasta ut henne bara! Bitch!
Okej,såhär glad är jag iallafall att Bigbrother har börjat! :D :D :D! Kunde dock ha gått på 4:an men går istället på tv 11 som inte alla har, sucks!
Så ligger det till,iallafall.
Nu ska jag försöka sova,för ska upp äckligt tidigt imorgon/idag för en dag i skövde. Tjing!Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin