Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Klick klack.

 

Okej... Så.... Imorgon gifter sej pappa i Kurdistan. Jag har fortfarande inte smält att han har en flickvän ens... Och nu ska han få en fru. Pappa skulle aldrig gifta sej. Min mamma och pappa var inte ens gifta,bara förlovade och nu gifter han sej på riktigt.
Tjejen är jättesöt och snäll och har en son på 11 år som min lillasyster. Sonen är lite smått blyg men kan tjata han med,jättesöt. Pappa berättade mycket om dom när vi käkade lunch förra veckan och att han fått Shano(hennes son) att gå från Michael Jackson/Justin Bieber/Sean kingston till AC/DC,Metallica,Judas Priest osv... Det tycker jag var ascoolt! Så Shano sjunger med till gamla goda rocklåtar och knappar gärna in Bandit rock på radion,urgulligt! Nu har vi något att diskutera när jag reser ner till Göteborg igen!

Tråkigast är att jag inte tillbringar någon tid med pappa och hans nya familj eftersom jag aldrig är i Göteborg och gillar inte staden. Gillar inte heller att åka tåg i långa sträckor eller resa överhuvudtaget. Min syster får träffa dom betydligt mycket mer eftersom hon brukar vara i Göteborg då hennes kille bor där,så enklare för henne. Får dra med mej Isack dit så jag kan träffa pappa, han älskar ju trots allt Göteborg... Galning!

Iallafall,dom ska även ha en ceremoni/bjudning eller något i sommar här i sverige så även pappas släkt och jag & min syster får vara med. Jobbigast med det är: Finkläder.......... Jag äger inga finkläder och trivs inte heller i det. Pappa har sagt att jag och min syster ska kolla kläder men jag är inte rik och kan då inte köpa mej något finplagg som bara ska användas en gång. Måste tänka lite ekonomiskt... Alltså måste jag köpa något fint som passar på bröllop och som jag kan ha vanligtvis till sommaren. Jobbigt.... Hatar att kolla på kläder när det är tjejkläder... Ta mej till killavdelningen på JC och jag är som ett barn barn i en leksaksaffär men ta mej till tjejavdelningen på Vero moda och jag är som ett barn i en skoaffär............ Ni fattar grejen!
Aja,det löser sej... Någon klänning,leggins och kofta...Och ett par snygga skor! Hatar att vara tjej....Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin