Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Dagen;

Har suttit ute med morsan,Madde,Max,Jojo och Corall och tjötat lite skit. Gött att komma ut,orkar inte sitta inne mer och vara sjuk.
Drog även ut med Mattias som berättade en del skumma saker. Jag menar,min lillebror... Han är cool,går att prata med honom nu när han börjar bli äldre och kul att han berättar hemlisar för mej <:

Inte ätit något godis på ett tag förutom en halv snickers som jag fick av Mattias förut. Tvingade honom lite då jag kände att mitt blodsocker snurrade lite. 
Och såret på mage;
Det har nu utvecklats till en inre blödning,fast ganska ytlig. Märket är inte rött längre,det är blått. Ser ut som ett blåmärke fast lite konstigare. Jaja,blir det värre så är det sjukan som kallar.
Nu ska jag unna mej en baguette med makrill,det är faktiskt lördag. Annars så är jag jätteduktig med mat och godis,hurra för mej!


Anonym / 2011-07-30 @ 21:01:13

Hej! jag tänkte tipsa dig om en super bra sida där man ka få ett domän gratis det vil säga att du kan ändra ditt namn på bloggen till .se istället för blogg.se det ända du behöver göra är att samla ihop en viss suma med poäng, hur du får ihop poängen kan du läsa mer om på deras sida Länk: http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=2896

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin