Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I guess u notice I don't give a shit,

Min mamma åkte nyss härifrån,blev lite kaos förut. 
Satt i sängen och började få ont på såret och halva sidan magen medans jag blev yr och svettades floder. Ställde mej upp och försökte gå av det. Allt resulterade i att jag ringde mamma lipande och i panik för att få något svar på vad det var för fel på mej. Jag hyperventilerade och fick ångest,lipade och orkade inte mer. 
Mamma åkte från landet till mej för att kolla på såret och sedan klämma lite här och var och fråga vart jag hade ont. Hon försökte komma med andra förklaringar men jag trodde ju självklart jag skulle dö hela tiden,suger att ha dödsångest jao.
Slutade med att jag låg i sängen och hon satt och pratade om filmer,musik,lite skit osv. Hon hjälpte mej även med mina papper till försäkringskassan så ska skicka in dom imorn. 
Detta med mamma är att hon har en lugnande effekt på mej. Varje gång jag får ångest eller tror att jag ska dö lugnar hon allt ner mej. För i min hjärna har hon alltid rätt och hon vet alltid vad som är felet. Så jag får väl tacka att hon finns där vid dom tillfällena,annars hade jag nog legat inne på psyk för längesen. 

Nu ska jag andas lugnt och äta yoghurt. Var även på Dafgårds idag som jag sa igår,köpte bara pannkakor och fläskfilé.. Efter det bestämde jag mej för att leva på vetediet igen. Smart drag! Men ett mål om dagen behövs,annars blir jag såndär zombie igen och inte bajsar på sådär 2 veckor,inte okej.
Godnatt för nu.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin