Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Maddis talar ut;

Det är sånt ståhej om detta med den kvinnliga kroppen. Hur man ska se ut,hur man ska äta,hur man ska gå ner i vikt osv. 
Att vara kvinna innebär oxå att man måste ha en fin kropp,alla tänker så. Man duger inte som man är,man måste gå ner i vikt och pang så är man ett vandrande skelett men tycker fortfarande man är tjock. 
Medias fel,that's right! Kolla tidningarna,hur många tjejer/kvinnor ser vi med lite hull på kroppen? NADA! Dom visar bara spinkiga modeller som har ett så fint leende på läpparna,dom är ju lyckliga nu när dom är smala och fina.
Och i varje tidning står det alltid något med ''gå ner i vikt snabbt med blablabla, eller Sara gick ner 30 kg på någon månad,pröva det här''. 
Killar har aldrig något problem med detta,då media inte går ut med det på samma sätt som med kvinnor. Och dagens samhälle är ju inte som förr då man skulle ha timglas former. Du skulle ha breda höfter och lite att ta i. 
Dagens samhälle lyder; Smalast vinner! Denna bild ska vara från vänster; Smal Mitten:Normal och höger; Mullig.
Jag tycker alla är smala på denna bilden och jag tycker även kvinnan till höger är finast då hon bär upp kläderna på bästa sätt och har snygga kvinnoformer och bröst. 

Tycker verkligen det är sorgligt med all denna hysteri ang kroppen,hur man ska se ut osv. Det leder ju till Bullimi,anorexi,ätstörningar,hetsätning,tröstätning,fetma osv. 
Man ska vara nöjd och inte se ner på sej själv. DU är vacker precis som du är! 
Alla är vi olika. Vissa har former,vissa har inte. Vissa är stora,vissa är små. Men man är den man är och hur mycket man än går upp eller ner i vikt så är man fortfarande den människan. 
Ni ska vara precis som ni vill. Vill ni vara extremt smala,var det. Vill ni vara extremt tjocka,var det. Bara ni är nöjda och inte hur befolkningen ser på er. För det är det som räknas,vad ni känner och tycker. 
Så gör inget ni inte vill,skit i media och människorna. Det är eran kropp,erat tempel och ni gör vad fan ni vill med den!


Alla är vi vackra,precis som vi är!Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin