Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Idiotrepubliken

Blir inget Linköping i helgen. Kom fram till att det skulle bli himla dyrt och jag kan lägga dom pengarna på annat istället. Har redan fått träffat Ulrik en gång i sommar och det är jag nöjd med. Trodde det aldrig men man får hålla hoppet uppe,det lönade sej till slut.
Och att festa på lördag med massa folk känns inte så jättepeppande just nu. Hemmafest,sure. Men vi ska gå ut och det blir alltid rörigt + att det är cruising. Vet inte riktigt om mitt psyke pallar alkohol+massa folk+desorienterad skalle=katastrof. Vill men ändå inte. Får se hur jag mår efter en marknad med massa folk,kanske säger stopp redan då.

Pappa fyller år nästa vecka och hans fru vill att jag och syster ska komma,lite surprise. Vill dit,faktiskt. Men bara resan går på 300:-. Jag fick plus i kassan denna månaden men har redan köpt lite onödiga grejer (inget mer nu) och pengar försvinner snabbt. Så en Arvika resa nästa helg blir det inte. Men ska ändå dit om typ en månad så det är lugnt. Kanske borde spara pengarna och fortsätta sitta hemma ett tag till.
Vill förövrigt till Liseberg so bad. Vill vara 10 år och åka karuseller,älskar det! Får försöka flika in det innan det stänger.
Tillbaka till pappa. Ja/Nej? Pengar. Han fyller ju faktiskt. Kanske ska visa att jag bryr mej lite iallafall. Göteborg är ju faktiskt en rolig stad. Kanske. Hmpf.

Gjorde förövrigt ett eget skin. Så nu har jag världens finaste mobil. Tänkte bara säga det.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin