Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Fan ta dej Emma....

Tack vare min kära Emmababe så köpte jag kläder för över 700:-. Hon var bara tvungen att nämna att hon var på H&M och hade funnit en ''Maddis-tröja''. Så jag råkade kika in på deras hemsida och såg den,det var kärlek i första ögonkastet!
Så jag klickade hem ytterligare 4 tröjor... :blush: Skyller på Emma som fick mej att slösa massa pengar! Dock så var det fett bra pris för 5 tröjor,det är vad en brukar kosta haha.
Och jag är inget big fan av tjejkläder. Har aldrig på mej det om jag inte är på fest eller någon högtid då man måste vara finklädd. Går alltid med killkläder då dom har sjukt snygga kläder och jag trivs way bättre i det. Ett urringat linne är inte min grej och har aldrig varit,inte tjejig någonstans faktiskt. Förutom fittan,brösten och min kärlek till skor. (inte klackskor...Snygga färgglada killskor,såklart!)

Emmababe / 2012-01-25 @ 19:36:14

Vadå mitt fel? :O EN tröja var det faktiskt bara! Men kom att tänka på dig då du brukar säga och skriva det så att.. Sen är det inte mitt fel att du "råkade" gå in på deras sida och beställa mer tröjor :P Men, kläder är ju bra i för sig att ha!
jessie / 2012-01-31 @ 22:51:35

fin blogg!

har en tävling på min blogg som jag tycker du borde kolla in!

Kram :)


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin