Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Örebro och roadtrip

Hade galet kul igår. Var iväg till örebro med Sandra och syrran,vi skulle julhandla men det gick sådär. Köpte mest grejer till oss själva,haha. Jag köpte inte en enda julklapp,så dåligt. Eller ja,jag köpte massa julklappar till mej själv,räknas det? Låter som värsta egoisten. Grejen är den att jag är urkass på att köpa saker till folk. 1. Jag hittar aldrig något jag själv blir nöjd med att ge. 2. Ingen blir någonsin glad över skiten jag köper. 3. Kan bero på att det är skit jag köper. 4. Ingen fantasi what so ever.
Kommer sluta med att jag köper skitsaker till allihopa som en sista minuten grej,som alla andra år. Hur svårt ska det vara o hitta saker FÖRUTOM till sej själv?! Jag hittade bara en mössa till mej själv på den feta gallerian... Hittade massa annat oxå,till mej själv som jag avstod från att köpa,yey me!
Fast sen så åkte vi till ikea,där blev det lite mer,typ...
Ett svart sidobord till vardagsrummet
En svart golvlampa till vardagsrummet
En pall
Ett skohorn
Ljus
Kökshanddukar
Badrumshanddukar
En ny råtta till Vibe
4 kuddar (som om jag inte har tillräckligt)
Klädvårdsrulle
och toaborste.
Massa som jag ville ha fanns inte där och så sket jag i en del då det skulle bli läskigt dyrt. Men det var sjukt kul! Var dödstrött när vi kom hem på kvällen men åkte till mamma som fyllde år för att säga grattis och lämna presenter. Det har hänt grejer som gjorde att jag inte kunde slappna av och vara glad i hennes närhet. Orkar inte ens ta det nu,gör för ont.
Nu ska jag äta rollo och ha mens med One2Five i twitcam,bra söndag. Förutom att jag är hungrig och inte har mat,men det är okej. Har rollo.Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin