Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Söt katt

Drömde sjukt skumma drömmar inatt,jag menar verkligen skumma. HELskumma. Galet skumma. Min hjärna är skum tom när jag sover. Ingen paus i skummandet här inte. Skum. Skum är ju egentligen något som blir när man häller alltför mycket diskmedel i disken,då blir det skum. Eller badskum. Hur fan kan man då vara skum? Är jag gjorde av diskmedel egentligen? Eller är bara hjärnan gjord av det? Skumt.
Sitter fortfarande efter alla dessa dagar och har ångest över hur mycker skit jag har liggandes här hemma,som jag inte har användning av. Men jag vet att jag måste gå igenom det och det gör så ont i mej. Försökte ju för någon dag sen att gå igenom kläder jag inte längre använder men slutade med tårar och ångest. Jag hatar att göra mej av med saker,det är fruktansvärt jobbigt. Det är därför jag har saker överallt och aldrig kan ha det städat. Sorgligt,I know.
MEN jag ska iallafall ha lite kudos över att jag inte klickat hem något från nätet på ett tag,jävligt starkt jobbat Maddis! Var tex ett par skor jag ville ha men jag sket i dom,jag sa NEJ. Så jag köpte dom inte,bra Maddis. Du förtjänar choklad nu eftersom du varit så duktig. TACK!
Vill även göra ny design men sitter inte vid min dator och har då inte bilder/redigeringsprogram och så vidare. Vet inte ens hur jag vill ha skiten,bara tröttnat på denna så jävla hårt. Som jag gör med allt annat,tröttnar. Vet inte vad jag ska göra med mitt hår heller,vad fan ska jag ha för färger? Damp.

Söt katt jag har..............

Emelie / 2012-11-12 @ 23:13:24

Fy fan vad jag skrattar! Han är ju för charmig!


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin