Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Fredagskväll jao

Det är fredag och klockan är efter 20.00 vilket betyder att jag sitter och glor på X factor som den mainstreama människa jag är. Vet inte riktigt varför jag kollar på ingen är bra och det är sjukt tråkigt. Höjden av tristess kanske?
Har iallafall diskat det mesta idag,yey me?! Det mesta betyder alltså att jag hade så sjukt mycket disk att jag inte pallade diska allt på en gång,fattar ni då hur mycket det var? Sorgligt.
Imorgon hoppas jag på fint väder för då vill jag ut och fota innan alla löv försvinner från träden. Det tråkiga är ju att här i denna hålan så finns det inte ett piss att fota. Man måste ut på landet som är himla långt om det ska gå och jag har varken superkrafter så jag kan flyga eller cykel. Fan,måste köpa cykel... Har undansparande pengar till en,attans. Har glömt bort det,måste ta tag i detta inna det är försent!

Ska fortsätta kvällen med öl och russin. Inte som en kombo,det skulle vara sjukt äckligt. Gissa vem som förövrigt följde mej på twitter nyligen........... Jo,min andra älskling i bandet one2five. Så nu har jag vunnit bandets signade hjärta som förövrigt hänger ovanför min säng och mina två favoriter följer mej på twitter. En av dom följer mej även på instagram och är min vän på Facebook. Kan lugnt säga - Lycka.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin