Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jag tror Gud gillar mej lite

Fick sova i någon timme,min säng är hård och obekväm och hur jag än gör så kan jag inte sova. Har till och med flyttat den men nej,det går bara inte. Får acceptera att jag inte kan sova som en normal människa.
Var iallafall på marknaden här i hålan med syster och Roland. Samma skit som vanligt. Fick med mej en t-shirt och marknadsgodis då jag inte köpte det på marten så fick göra det nu. Är dock inte alls så gott som jag tyckte förr,ätit för mycket genom åren helt enkelt.
Det bästa av allt var att jag såg en MOPS. Ja,en mops. Den satt 1 meter ifrån mej och jag började nästan gråta av glädje. Dock så var det en gubbe som hade den och han verkade inte så snäll så jag vågade inte fråga om jag fick klappa. Vet inte ens om jag skulle våga ta på mopsen,den är så ruskigt söt så jag dör. OMG. Till och med min syster tyckte den var söt där den satt och drägglade. Så jag längtar som fan tills jag skaffar en. Min framtid kommer bestå av en mops vid namn Maj-Björn och mina två katter ute på landet,together forever. Åh,jag ryser... Mops... Fucking söt!

Och det är inte slut där. Igår ploppade det upp en tävling om att vinna autografer av bandet one2five och det var bara någon timme kvar på tävlingen så jag testade för skoj skull att skriva en liten motivering. Jag vinner aldrig såntdär så det var mest en kul grej. Men när jag kom hem så kollade jag in på den avslutade tävlingen och där står det: MADDY. Först klickade det inte men kom sen på att jag hade signat in med Twitter där jag nämligen heter just Maddy. Så jag kollade snabbt in på mejlen och där står det att jag vunnit med min motivering. Blev helt paff. Jag av alla som skrivit in. Jag var så glad att jag inte ens kunde fortsätta äta min mat,haha.
Så jag har snart one2fives autografer hemma. Inte på ett vanligt papper,nej,på ett hjärta! Det finns kanske en gud trots allt.
OCH jag ska snart se Mindless Self Indulgence med mina egna ögon. 24 dagar för att vara exakt. Oh lord. Och det är bara ett halvår kvar tills jag ska se Justin med egna ögon. Alltså... TACK GUD.
(Ja,jag är troende...Typ)
 

Emmababe / 2012-10-14 @ 23:15:17

Yey! :D Glad för din skull!

Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin