Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Torsdagskväll

Har legat i soffan hela dagen och varit helt fucking död. Inte orkat gå på toa ens,det är sorgligt! Har suttit i en timme och kollat på Adam och Sam i twitcam vilket gjorde mej lite gladare. Annars så känner jag att jag bara vill dö. Hatar detta,hatar mej själv,hatar min hjärna,hatar allt.
Att veta att jag snarast måste be om hjälp med diverse olika saker tynger mej. Jag har dragit ut på skiten sen i våras men jag måste göra det. Jag vet bara inte vad jag ska säga,hur jag ska förklara,vad ska jag ens förklara? Jag vet ju inte en själv vad fan det är för fel. Bara att det inte funkar. Yey.

Sitter och diskuterar om sovplatser när jag och min kompis ska till Stockholm i april för att se Justin. Jag är inte rik så hotell är ju ganska uteslutet. Sen så har jag inget lokalsinne så att försöka hitta globen i Stockholm och sen tillbaka till sovplatsen kommer bli en kamp haha. Men det löser sej sa hon som sket i vasken.
Fattar dock inte att det bara är 6 månader kvar tills jag får se Justin. Har inte riktigt sjunkit in ännu. Tror inte det kommer göra det förens jag står i den där jävla kön utanför globen. Åh herre,min mage just nu............Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin