Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Bitter sweet

Trycker in blogg.se i läsarfältet och kommer in på blogg.se/stil och blir sur. För är det något jag bryr mej ytterst lite om då är det mode och jag bryr mej verkligen inte om modebloggar. Finns inget tråkigare. Så nu är jag sur.
Är även ledsen,gråter snart av frustration. Vill inte att han ska vara död,han får inte. Nej. Sluta.

Äter kesellan som stått alltför länge i min frys,lär mej aldrig att äta den när den ska ätas. Så den blir alltid så isig efter att ha stått i någon vecka,dåligt. Har kvinnovärk,finare ord för mensvärk och läser alltför mycket så mitt huvud är överfullt med bokstäver och ord.
Var på höstmys med oriflame förut. Kunde ha varit kul men var inte alls på humör och kände mej snurr i bollen. Men jag vann iallafall på en dragning (go me,woho). Tog en parfym och hoppades den skulle lukta gott,det gjorde den. Så en gratis parfym och en tvål satt inte fel. Tur i spel fick jag med. Dett var la himla bra då turen i kärlek inte existerar. Eller jo,min kärlek till mina katter. Den finns alltid där,mina hjärtan. ♥
Min kärlek till att betala räkningar,den finns verkligen inte. Imorgon försvinner massa pengar för att gud bestämt att göra mej vuxen. Vill vara 10 år och mitt enda problem ska vara "Vilken barbie ska man leka med idag då....?".
Ska gå ner 7892738 kg,bli blond och skaffa sillisar. Sen skaffa mej en sugardaddy och sen så är pengaproblemen borta. Fan vad klyftig jag är! [insert happy smiley]

Millan tog en smygbild. Vad långt hår jag fått? haha


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin