Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

I made a mistake

Mitt högra öga gör ont,det är synd om mej.
Jag drömde om mitt ex härom natten,gissa vem som skrev förut? Äckligt. Kan det inte bli så när jag drömmer om Ulrik eller Justin? Att dom skriver eller något till mej efteråt? Det hade varit himla bra!
Jag har bara en halv vägg i mitt rum som inte har bilder på sej. Resten av väggarna är fulla,helt fulla. Det sorgliga är att jag har bilder som ligger och som ska upp på den halvan,sen har jag ingen vägg kvar. Vart ska jag sätta alla andra bilder? Får börja tapetsera toaletten med affischer eller något.
Har ont i ryggen oxå.
Är än en gång deprimerad över att min stora kärlek bor i Holland. Min själsfrände,min bättre hälft. Det är så knäppt. Jag kan prata om allt med honom,allt. Jag tröttnar aldrig utan varje gång blir jag bara mer och mer kär. Han är så speciell,kommer aldrig någonsin träffa någon som honom. Vi har ett speciellt band,vårat band. Min fina.
Framtiden är klar,jag flyttar till Holland. See ya bitches!

Är jätteskum i skallen just nu. Vet inte om det beror på juicen eller grönsakerna jag käkat. Ska för mitt eget bästa stänga ner skitdatorn och försöka sova,kallsvettig och yr. What's up body?
HEJDÅ.
(for ur information,jag har inte druckit en gnutta alkohol eller knaprat piller. Jag är bara geggig i skallen)


That's why I fucking love him.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin