Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

True shitty story

Skulle kunna döda för en bra ämnesomsättning. Det där med att äta rätt-gå ner i vikt. Ja,men eller hur. Jag föddes fet och skall dö fet,säger gud eftersom han inte gav mej någon som helst ämnesomsättning. En normal människa som äter 2 tallrikar yoghurt /dag i en vecka går ner i vikt,det är ganska självklart. Jag däremot,jag står still som en jävla sten på havets botten. Gungar lite med vågorna bara.
För ärligt talat så äter jag i stort sett inget. Russin och vetediet är det enda. När jag väl äter någon sorts maträtt får jag ångest och spyr sen ut skiten. Men jag går inte ner ett enda kilo. Hel skumt. Hatar min kropp so bad. Antar att jag är en perekt kandidat för Gastric bypass då jag har så otroligt svårt att gå ner i vikt hur mycket jag än försöker. Men skulle aldrig riskera mitt liv för en sån sak om jag inte var dödligt fet,vilket jag knappast är. (enligt mej själv är jag det men ah).
Sure,har gått ner 20 kg men vill knappast vara fast här. Vilket jag varit i några månader. Blir frustrerad. Jag äter inte godis,dricker inte dricka,äter inte fet mat,unnar mej inte ens en jävla chokladbit när jag har fucking PMS. Medans andra kan sluta med godis i en vecka och gå ner 56 kg. Livet är så orättvist. Jag sitter inte i den här sitsen för att jag ääälskar godis och fet mat. Jag är inget fan av mat och jag gillar mest bara choklad på PMS stunderna. Jag sitter här tack vare flera års ätstörningar och att jag var en michelin gubbe som liten hjälper la inte så värst mycket. Har bara otroligt svårt att gå ner i vikt och det gör mej ledsen när jag ser andra lekande lätt tappa vikt.
Varför jag gick upp igen efter att ha gått ner massvis var för att en av dom jobbigaste stunderna i mitt liv inträffade. Efter det så tappade jag fotfästet och allt försvann. Innan det så hade jag hyfsat självförtroende. Nu kan jag inte ens se en människa i ögonen längre.
Kinda sucks. Så jag jobbar på bättre självförtroende för att komma någonstans här i livet. Ni vet där där med att träffa kompisar,stadga sej,jobb/plugg osv. Kan inte göra något av det nu då det som kallas självförtroende inte existerar i mitt liv. Så att gå ner i vikt är det som kan hjälpa mej just nu och det gör inte mitt liv bättre när jag är den där jävla stenen på botten som sitter fast.
Och ja,jag behöver terapi so fucking bad men vi bor i sverige och sjukvården här är ju...Som den är helt enkelt.
Nu ska jag dricka juice och lyssna på Gangnam style för att göra ett försök till cheering up mej själv. Ska även läsa mitt svar från Ulrik,typ det som gör mej glad just nu. Och att hans serie börjar om typ 10 timmar,can't fucking wait!
Godnatt.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin