Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

What you see is what you get

Gårdagen-Inte okej. Känns ganska gött i huvudet att jag slutat med mina mediciner. Är helt geggig i huvudet och kan sova i stort sett hela tiden. Sjukt jobbigt men jag härdar. Håller mej bara borta från folk så dom slipper med skiten,tacka mej senare.
Tror förövrigt att någon ska döda mej hela tiden,skit nojig. Vågar knappt gå förbi mina fönster,speciellt inte när det är mörkt. Kommer bli skjuten eller något. Tjena paranoidfitta!

Och nej jag har inte somnat ännu. Men kanske borde göra det snart och sen sova bort hela morgondagen,orkar inget annat. Så trött..
Kommer iallafall få mardrömmar då jag nyss fick se en bild på två jag känner,tillsammans,äckliga. Ger mej rysningar bara jag tänker på det. Riktigt nasty bild,nasty nasty. (försvinn från mitt minne nu,tack)

Annars så har jag inte mycket att säga samtidigt som jag har massvis att säga. Det där lät helt knäppt. Aja.
Marten är om en månad typ,himla kul. Får se på boende bara,verkar skita sej det mesta så jag och min bro' får la hyra stuga och mysa i.
Så random. Kan ju skriva att mina trosor är svart-vita oxå när jag ändå håller på. Strumpor har jag inga på mej,inte bh heller. FREEDOM! Känner mej lagomt sexig.
Ville förövrigt festa med Morgan,Ola-Conny och Kija idag men alkohol på detta vore inte så bra. Skulle nog få sluta med akuten och sen psyk,haha. What a dream.
Herregud. Godna...Morgon.


janna / 2012-09-08 @ 17:04:37

Det finns ju fortfarande plats hos mig :) har redan bokat sängen åt dig ;)
Nadine / 2012-09-09 @ 01:57:11

Jag kanske inte är så bra på att läsa din blogg, men på den här bilden är du jävligt het! Nomnom.


Låt orden flöda


Namn:
Ska bloggen komma ihåg dej?

E-postadress: Chilla,bara jag som ser den

URL/Hemsida/blogg

Word

bloglovin